Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baileys pannacotta

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har äntligen börjat komma överens med gelatinblad. Så nu görs det pannacotta i alla dess smaker. Finns nog inte enklare och godare efterrätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen. Skrapa fröna ur vaniljstången. Koka upp vaniljstång, frön och grädde. Häll i likören och hetta upp igen.
  2. Krama ur gelatinbladen och rör i dem. Ta bort stången och häll blandningen i 4 glas, eller formar.
  3. Låt stå i kylskåpet ett tag.
  4. Serveras med frukt eller bärsås.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • paprikan 3 november 2008

    det blev jättegott, mixade hallon blåbär och jordgubbar och la ovanpå mums

  • paprikan 3 november 2008

    det blev jättegott, mixade hallon blåbär och jordgubbar och la ovanpå mums

  • Helvina 4 januari 2009

    Tack för ett väldigt gott recept, det blev en hit här hemma! Detta gör vi fler gånger.

  • moni63 27 mars 2009

    Detta var ju jättegott! Jag dekorerade med flisad choklad. Men gelatinblad tycker jag verkar krångligt, så jag använder gelatinpulver istället. Det står på paketet hur mycket gelatinpulver som ett gelatinblad är lika med.

  • carinacarina 20 november 2011

    Gud va enkelt och got!!! Garnera med riven choklad o ett par hallon. Tack!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.