Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdiga chokladkakor med hallon - diabetiker

 
Skriv ut

Chokladkaka med mörk choklad och likör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º. Dela äggulorna från vitorna. Smält smöret, rör i den hackade chokladen och Lättströ och låt allt smälta. Dra kastrullen från värmen.
  2. Blanda i äggulor, vetemjöl, Grand Marnier och apelsinskal. Vispa vitorna till vitt skum och vänd försiktigt ner dem i smeten.
  3. Fyll små aluminiumformar till hälften med chokladsmet. Baka kakorna 3-4 minuter. De ska vara kladdiga när man tar ut dem från ugnen.
  4. De kommer att eftergräddas och stelna till lite när de kallnar. Serveras med hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.