Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnbärssnaps

 
Skriv ut

tillsätt mer socker och det blir en god likör

Ingredienser

Instruktioner

  1. Se till att bären är välrensade, skölj bara om det är absolut nödvändigt. Stoppa bären och bladen i en väl renjord flaska. Krossa sockerbitarna grovt. Tillsätt vodka och socker.
  2. Låt snapsen dra i ne vecka. Skaka flaskan då och då. Sila snapsen och fyll den på en väl renjord butelj.
  3. Tips: Bären kan smaksättas med vanilj och florsocker när snapsen silats av. Servera till glass

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.