Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lillians kladdiga citronkaka

 
Skriv ut

god

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret Vispa ägg och socker rör i citronskalet och citronsaften och mjölet. Blanda i bakpulvret Rör ner det smälta smöret sist. Häll smeten i en bröad form ca 24 cm och gärna med löstagbara kanter. Grädda i 175 grader, ca 35-40 minuter. kakan ska fortfarande vara lös i mitten. Låt kallna, Siktalite florsocker över kakan och servera med vispad grädde

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.