Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Kör digistivekex och smör i en matberedare. Tryck ut blandningen i botten på en bakform med löstagbar kant och kyl medan fyllningen görs.
Vispa ihop creme cheese , lime och socker. Tillsätt vetemjöl, vaniljsocker och salt och blanda till en slät smet. Rör i äggen, ett i taget. Häll ner smeten i pajskalet och grädda i 15 min.
Vispa äggulor till en porös smet. Vispa sedan kokosmjölk, kondenserad mjölk, limeskal och limesaft.
Ta ut pajen ur ugnen och häll försiktigt i kokosfyllningen. Grädda i ytterliggare 15 min.
Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt socker matskedsvis och ättikspriten under kraftig vispning till en fast marängsmet. Bred ut marängen över pajen och grädda i ugnen 10 - 15 minuter till eller tills ytan fått en fin gyllenbrun färg. Låt svalna före servering.