Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lime och blåbärsparfait

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god frusen efterrätt som man kan göra dagen innan =)

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden hårt. Blanda ner blåbären, limeskalet och saften. Häll ner i portionsformar och jämna till ytan.(Eller använd en form med avtagbar botten om det är flera portioner.) Täck formarna med aluminiumfolie.(I så fall ska du klämma fast smörpapper eller bakplåtspapper i bottnen.) Låt stå plant i frysen i cirka 4 timmar. Garnera med bär, sylt eller vad du tycker är bäst.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anna_jyre 19 januari 2011

    ser smarrigt ut! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.