Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limegratäng med fläskfilé

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god festrätt med mild limesmak. Gör gärna dubbelt av receptet. Det går åt. Och gör mycket sås....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skiva purjolöken och paprikan. Fräs det i lite smör och lägg i ugnssäker form.
  2. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg över i formen.
  3. Blanda samtliga ingredienser till såsen, utom osten i en kastrull och låt koka upp. Häll den över köttet och strö över riven ost. Gratinera ca 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • AnnaStahl88 4 mars 2009

    Helt otroligt gott recept! Får inte nog :) Och ännu ett tips är att göra dubbelt upp av såsen, man kan inte få för mycket av det goda :) Testa även att servera med pasta... yummie!!

  • Nellyla 19 november 2010

    Supergott! Detta skall göras flera flera gånger! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.