Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limekyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Denna kycklingfilé är både lättlagad och frisk.

Ingredienser

Instruktioner

Skala limen med potatisskalare utan att få med det vita innnaför skalet. Skär skalen i tunna strimlor Dela kycklingfiléerna på längden och stek dem gyllenbruna. Lägg över fileéerna i en traktörpanna. Salta, peppra och strö över limeskalen och droppa limesaft över. Vispa hop det varma vattnet, buljongtärningen, soja, créme fraiche och sojan och häll över kycklingen. Sjud i 5-6 minuter, strö över persiljan och servera med t.ex ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.