Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott och så enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg laxen på ett ugnssäkert fat. Pensla dem med sambal olek och strö över salt. Blanda crème fraiche med limesaft och skal och bred över laxen. Gratinera i 200º i cirka 20 minuter. Garnera med basilka och räkor. Servera med ugnsstekt potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • perfectbeat 4 mars 2011

    ska de vara rivet skal av limen eller?

  • Disen 5 mars 2011

    Ja, jag brukar riva den så tunt som möjligt. Hoppas det ska smaka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.