Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limelax med grönsakstagliatelle, mangosalsa & limesås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Helt underbart ljuvlig rätt, nyttig så den passar både till vardags och bjudning:-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med mangosalsan. Kärna ur och skär tomaterna i små tärningar. Skär tunna skivor av salldslöken och tärna mangon i små tärningar. Finhacka chilin och blanda allt i en skål och smaka av med salt och peppar. Låt stå och dra tills resten är klart.
  2. Gör sedan limesåsen, Blanda pressad lime och rivet limeskal och smaka av med peppar.
  3. Riv över limeskal på laxen och pressa över ca 1/2 lime. In i ugn 125 grader ca 12-15 min
  4. Strimla morot och zucchini med hjälp av en potatisskalare. Finhacka schalottenlök och soltorkade tomater. Stek först schalottenlöken hastigt i olivolja, lägg sedan i resten av grönsakerna och pressa i vitlöken. Koka pastan al dente och blanda sedan grönsaksröran med pastan.
  5. Servera allt tillsammans och njut:-)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.