Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limemarinerad torskrygg med mangoceviche

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Friskt och fruktigt i skön harmoni.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina torsken och mango om fryst används. Tärna torsken i ½ cm tärningar. Blanda tärningarna med 2 msk pressad limesaft och ½ tsk salt.
  2. Skala och tärna mangon. Skala, kärna ur och tärna gurkan. Dela, kärna ur och finhacka chilifrukten. Ansa och strimla salladslökarna. Grovhacka koriandern, (spar några kvistar till garnering) blanda med mango, gurka, chili, salladslök, olivolja och kaviar. Smaksätt med ev salt och svartpeppar.
  3. Plocka salladsbladen och lägg upp dem på ett fat. Skeda salladen i salladsbladen och toppa med marinerade torsktärningar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.