Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limemousse med rabarberkompott

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och supergod somrig dessert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp gelésocker + 1 dl grädde. Tillsätt limesaft. Låt svalna. Vispa resten av grädden och vänd ner. Lägg i portionsglas.
  2. Rabarber skalas, låt den smälta med socker. Därefter tillsätt vaniljsocker. Häll i portionsglasen och garnera med mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.