Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limeräkor i pastasås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det här är en riktigt lyxig pastasås och ack så god! Tar du den större mängden räkor, räcker rätten till ca 6 portioner och kan spädas med lite extra mjölk (eller grädde).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna.
  2. Hacka vitlök eller lök. Skär squashen i tärningar och sparrisen i ca 4 cm långa bitar. Förväll sparrisen några minuter i lättsaltat vatten. Låt den rinna av.
  3. Fräs vitlök (lök) och squash i fett i en traktörpanna. Rör i mjölk, crème fraiche och smulad biljongtärning. Låt det koka ihop något.
  4. Smaksätt med limeskal och saft. Lägg i sparris och räkor och låt allt bli genomvarm utan att koka.
  5. Servera till nykokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.