Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lindas biobitar

(3 kommentarer)  
Lindas biobitar Lindas biobitar
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En riktigt god kvällsrätt. Rätten blev till efter ett biobesök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop allt utan citron och bacon. Smöra hamburgerbröden och stänk över lite citronsaft. Fördela blandningen på bröden och lägg på locket. Korsa 2 bacon över varje bröd och vik under brödkanten. Stek mitt i ugnen på 225 gr ca 10 - 15 min tills baconen är färdiga och bröden gyllenbruna.
  2. Servera med en krispig sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Anderstam 19 januari 2014

    Härlig och mycket lättlagad 5 poängare. Den skänkte glädje till både öga och gom. Kommer garanterat att göras många fler gånger. Bifogar bilder både färdig och före ugn. :)

  • Babbo2001 17 mars 2015

    Supergott!

  • Marie 17 november 2020

    Jättegoda, såna gjorde min mamma som fredagsmys när jag var liten på 70-talet :) ett av väldigt få tillfällen som vi fick äta framför tv:n :) Kul att se att receptet fortfarande finns.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.