Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lindas mjölkchokladkaka

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Krämig kaka med mjölkchoklad både i smeten och på toppen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj en form med löstagbar kant ca 24 cm i diameter, med smör och pudra över kokos.
  2. Smält smöret i en kastrull. Rör ner socker, ägg, vetemjöl, vaniljsocker och kakao. Blanda ordentligt. Hacka mjölkchokladen i grova bitar och rör ner bitarna i smeten.
  3. Häll smeten i formen och grädda kakan längst ner i ugnen i 20-25 minuter. Låt kakan kallna.
  4. Pudra florsocker över kakan och lägg en hög med hackad mjölkchoklad i mitten av tårtan och avsluta med en krans valfritt strössel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.