Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingon- och kanelcookies

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Två goda smaker i ett och samma bakverk!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Vispa smör och socker vitt och pösigt med elvisp. Tillsätt ägget och vispa ytterligare en stund. Blanda mjöl, bakpulver, kanel och havregryn och vänd försiktigt ned det i smeten.
  3. Rulla bollar av smeten som läggs på plåt och plattas till något. OBS! Lägg dem inte för nära varandra, kakorna flyter ut något under gräddningen. Tryck ned frysta lingon i varje kaka.
  4. Grädda mitt i ugnen 8-10 minuter eller tills kakorna fått fin färg. Kakorna blir litet mjuksega i konsistensen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.