Måste helt enkelt prova dessa!
Instruktioner
- Blanda de torra ingredienserna.
Vispa ihop ägg och mjölk med en gaffel. Smula ner smöret i mjölblandningen och blanda sedan i äggmjölken. Arbeta snabbt ihop till en deg.
- Blanda till sist i bären. Detta är enklast att göra med händerna på en mjölad bänk.
Dela degen i tre delar och forma längder. Lägg längderna på två plåtar. Platta till dem något med handen.
Grädda en plåt i taget i 225 grader i 12 minuter. (Eller båda plåtarna i varmluft i 200 grader.)
- Låt längderna svalna. Skär dem i 2-3 cm sneda bitar.
Rosta skorporna i nedre delen av ugnen i 175 grader i 20 minuter tills de fått en gyllenbrun färg. (150 grader i varmluft i 20 min.)
- Torka dem sedan några timmar, med ugnsluckan lite på glänt, i 100 grader eller över natten i 50.
Publicerat den
15 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar