Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst lingoncheesecake

(3 kommentarer)  
Skriv ut

En glassig dessert med sötsyrlig lingonkaraktär och frasigt täcke...smakar mera.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela äggen.
  2. Vispa ihop äggulor, florsocker, vaniljsocker, lingonsylt och kvarg.
  3. Vispa grädden och blanda med lingonsmeten.
  4. Vispa vitorna i en ren bunke och vänd ner i smeten.
  5. Häll smeten i en vid, rund form. Krossa kexen och smula dem över smeten.
  6. Frys i 4–5 tim. Låt cheesecaken stå i kyl ca 1 tim innan servering.
  7. Garnera med färska lingon.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • wallst 29 september 2009

    Vilket underbart recept. Kanongott!

  • thorning 5 januari 2011

    Vilken god dessert . . . frisk och alldeles lagom söt! Tack för ett härligt recept ;)

  • thorning 5 januari 2011

    Hoppsan, glömde betyget, en klar femma!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.