Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonchutney med chili

 
Skriv ut

God till paté eller ost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka ihop ca 25-30 minuter.
  2. Rengör 2-3 glasburkar storlek ca 2 dl. Ställ glasburkarna i kall ugn och sätt den på 105 grader och låt stå i värmen tills chutneyn är färdigkokt.
  3. Fyll den heta chutneyn i de heta burkarna och sätt på locken direkt.
  4. När chutneyn har svalnat hörs ett klick i burkana och då vet man att locket är tätt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.