Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonchutney

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Denna chutneyn passar så bra till bl.a. köttfärsbiffar, alla slags stekar, älg- och rådjursstekar inte att förglömma. Jag skall faktiskt testa om den passar till min kålpudding nästa gång jag lagar den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skala, kärna ur och tärna äpplet fint. Fräs lök och äpple mjuka i en kastrull med rapsolja. Tillsätt lingon och koka på svag värme i ca 10 minuter.
  2. Tillsätt sirap, råströsocker, hackad spansk chilifrukt, vinäger och koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.