Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonkaka med havretäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12-15 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkla att göra. Väldigt goda

Ingredienser

Instruktioner

Rör ägg och socker pösigt. Tillsätt smör, vaniljsocker och mjöl blandat med bakpulver. Häll smeten i en smord och bröad form typ liten långpanna. Grädda i 175¤ ca 30 minuter. Fräs smör, socker och havregryn i en kastrull. Ta ut kakan efter 30 minuter. Öka värmen till 200¤ Bred på lingonsylten och täck med havrefräset. Grädda ytterligare ca 15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Alllis 22 juli 2011

    En överraskande god kaka. Hela familjen gillade den. Kommer absolut att baka den här kakan igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.