Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonchutney het lingonsylt

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Det här är en lite hetare variant av rårörda lingon. God att servera istället för den klassiska Cumberlandsåsen till paté och terrin. Servera varm eller kall.

Ingredienser

Instruktioner

Smält sockret ljusbrunt under omrörning i en kastrull. Tillsätt lingon och se upp för det fräser. Lägg i lagerblad och chili samt låt koka tills allt socker löst sig. Låt svalna och förvara i kylen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • begeanka 8 oktober 2008

    Annorlunda gott!

  • gds877 28 september 2009

    Så spännande detta ska jag pröva.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.