Lingonsylt med kanel recept

Laddar...
Din sökning gav 94 träffar


Lingonäppelgröt

Jag älskar mannagrynsgröt och äter ofta med olika tillbehör. Här gjorde jag gröten med tillbehören som innehåll istället. Allt det goda på en gång blev riktigt mums.Mjuk pepparkaka i långpanna

Med första advent kommer julstämningen. Tänd det första stearinljuset, sätt på kaffe och te och bjud på ljuvligt doftande bakverk. Gör gärna en sats extra, så har du frysen laddad inför de kommande he..

Pepparkaksstek

Otroligt gott med potatis, grönsaker efter tycke, den härliga såsen som blir av spadet och med lingon/gelé. Väldigt enkelt och blir lätt en favorit!


Mjukpepparkaka i stora ugnsformen

Jag brukar dela den stora kakan i 6 stora bitar när den är klar. Det blir många bitar mjukpepparkaka, men varför inte dela med sig till goda vänner och snälla grannar.


Lingonmuffins med pepparkaksmak

Saftiga goda pepparkaksdoftande muffins bakar vi gärna året runt, men kanske speciellt i juletid. En liten genväg kan du gå genom att använda kakmixen Pepparkaka lättbakat och sätta till filmjölk sa..


Monicas juliga amerikanska pannka..

Supergoda och superenkla amerikanska pannkakor! Så här i juletider ville jag ge dem en julig touch, så jag använde mig av pepparkaksfil och tillsatte kanel, kardemumma och ljus sirap. Till vispade..


Julens pakettårta

En hållbar tårta som kan avnjutas i flera dagar. Bottnen består av en god kryddkaka, fylld med lingonsylt. På bilden har jag gjort en avlång, men den går att göra fyrkantig eller i andra former.