Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästa lingonsylten

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ett gammalt recept jag fått av min mor, sylten blir tjock och fin, ej rinnig. Jag har mindre socker än originalet,men det blir kanon.

Ingredienser

Instruktioner

Koka lingonen i 15 minuter. Lyft grytan från spisen och rör ner sockret i en tunn stråle. När allt socker rörts ner rör man kraftigt i 10 minuter. En fin fast sylt färdig att slås i en burk!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • rosco 12 juni 2013

    När Du hällt i sockret och skall röra i tio minuter, skall sylten koka i 10 minuter eller?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.