Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonparfait spetsad med gin

 
Skriv ut

Mmmm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden styv. Rör ner äggulor, lingonsylt, socker och gin. Klä en avlång brödform med plastfilm. Riv chokladen grovt.
  2. Strö riven choklad i botten på formen. Häll i parfaiten och platta till den. Avsluta med att strö över riven choklad igen. Ställ formen i frysen över natten.
  3. Stjälp upp parfaiten och ta bort plastfilmen. Skär i skivor.
  4. Servera med ytterligare lite rårörda lingon och riven choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.