Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filmjölkslimpa med lingonsylt

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

God och enkel limpa som är jättelätt att göra och håller sig saftig i flera dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop vetemjöl, grahamsmjöl och bikarbonat. Tillsätt filmjölk, lingonsylt och sirap och blanda ihop allt ordentligt. Smöra och bröa 2 stycken brödformar, 1-liters.
  2. Fördela lika mycket smet i båda formarna, grädda längst ner i ugnen i 175 grader, ca 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.