Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonkaka - sockerfritt

(1 kommentar)  
Skriv ut

Diabetikerkaka. Mycket omtyckt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 150 grader.
  2. Rör fettet pösigt med äggen, som tillsätts ett i taget. Hacka de skalade äpplena och rör ner dem i smeten tillsammans med lingonsylten. Blanda mjölet med bakpulvret och kanelen. Blanda ner detta i smeten.
  3. Häll den i en välsmord och bröad form som rymmer 1 ½ l.
  4. Grädda kakan nederst i ugnen i ca 60 minuter. Stjälp upp kakan och låt den kallna under formen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hehe11 27 november 2012

    Mkt god. Går även att göra mjölkfri genom att välja mjölkfritt margarin.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.