Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffar med pressad potatis och champinjonsås

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Bilden kanske inte blev så bra,men jag la ner själen på maten och inte på bilden

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen,och dela på dem så att koktiden inte blir så lång. Koka potatisen. Blanda nötfärs,ägg,ströbröd,kummin i en skål. Skala och finhacka löken och häll i den i skålen. Forma till biffar, det blir ca 8 biffar.
  2. Stek biffarna på medelhög värme, när biffarna är klara så kan du förbereda såsen, i samma panna som du stekte biffarna i. Skiva upp champinjonerna och fräs dom i stekpannan. Pudra över lite mjöl,häll på grädden,1buljongtärning och soja,och låt det puttra upp.
  3. När potatisen är klar,så pressa den i en potatispress. Servera gärna med lingonsylt. Hoppas det smakar!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.