Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk Pepparkaka med lingonsylt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Enkel och jättegod Mjukpepparkaka. Med eller utan lingonsylt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en 1 1/2 liters form.
  2. Smält smöret och låt det svalna. Vispa socker och ägg pösigt. Blanda mjöl, bikarbonat och kryddorna. Blanda ner det i äggen, blanda i smöret och mjölken och lingonsylten.
  3. Häll smeten i formen och grädda i ca 45-60 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kir1 11 december 2010

    En mycket god och saftig mjuk pepparkaka!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.