Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonsyltade päron med chokladkräm

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Snabb, vacker och god dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala päronen och skär dem i skivor. Blanda alla ingredienser till lagen utom lingonen i en stekpanna med hög kant och koka upp. Lägg ner lingon och päronskivor och låt sjuda i 3–4 minuter. Rör försiktigt då och då.
  2. Koka upp grädden i en kastrull. Bryt chokladen i bitar och rör tills den smälter.
  3. Servera lingonpäronen på en spegel av chokladkräm och en klick grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.