- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Enkelt, lite lyxigt med räkor och supergott.
Det är lite Asien-touch på det hela.
Instruktioner
- Ansa och skiva salladslöken fint. Skala och hacka vitlöksklyftan. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på paketet.
- Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna. Lägg i salladslök och vitlök och fräs 1 min. Lägg sedan i räkorna och fräs 2 min tills de är genomvarma. Krydda med salt och peppar. Droppa citronsaften över räkorna. Vispa ihop äggen och krydda med salt och svartpeppar.
- Låt pastan rinna av. Blanda ner den i woken eller pannan med räkorna. Vänd ner äggen och värm upp det hela under omrörning. Servera, gärna med en blandad grönsallad och varmt vitlöksbröd.
Publicerat den
11 november 2013
Liknande recept
Skriv kommentar