Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linguine med räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkelt, lite lyxigt med räkor och supergott. Det är lite Asien-touch på det hela.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skiva salladslöken fint. Skala och hacka vitlöksklyftan. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på paketet.
  2. Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna. Lägg i salladslök och vitlök och fräs 1 min. Lägg sedan i räkorna och fräs 2 min tills de är genomvarma. Krydda med salt och peppar. Droppa citronsaften över räkorna. Vispa ihop äggen och krydda med salt och svartpeppar.
  3. Låt pastan rinna av. Blanda ner den i woken eller pannan med räkorna. Vänd ner äggen och värm upp det hela under omrörning. Servera, gärna med en blandad grönsallad och varmt vitlöksbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.