Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linnéas Tacopaj

 
Skriv ut

Perfekt fredagsmat då pajskalet går att göra i förväg och förvara i kylen ett dygn. Ja, även köttfärsen går ju att bryna och krydda tidigare om man känner att det finns noll ork till matlagning på fredagseftermiddagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman ingredienserna till pajskalet och tryck ut degen i en springform. Grädda i 200 grader i ca 10-15 minuter.
  2. Bryn nötfärsen och ha tacokryddan tillsammans med lite vatten. Rör sedan i majsen. Lägg i färsen i det förgräddade pajskalet.
  3. Blanda fraiche, ost och sås i en bunke, salta lite och bred det sedan över färsen. Grädda i ca 30-40 minuter. Servera med en god sallad.
  4. Enkel och mycket god fredagsmat!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.