Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lins och lökgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetariskt, snabbt och smalt. Gör gärna storkok, fryser in och har i matlådan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka linserna i 6 dl vatten i 20 minuter. Slå bort ev vätska. Fräs all lök i olja i en stekpanna. Tillsätt morötter och paprika som får fräsa med i någon minut. Rör ner linser, kanel, oregano, buljongtärning och vatten. Krydda ev med salt och peppar.
  2. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.