Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linsgryta med hetta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Härligt solgul är den här goda grytan med kokosmjölk. Lite sting får den av hackad röd chili.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela chilin på längden och skrapa ut kärnhuset. Skär chilin, löken och vitlöken i tunna skivor. Dela tomaterna i klyftor och skär bort skalet med en vass kniv. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs alla grönsakerna lite lätt i oljan
  2. Tillsätt resten av ingredienserna och låt grytan småputtra i cirka 15 minuter.
  3. Smaka av linsgrytan med salt och peppar. Garnera med tunt skuren chili och lite koriander före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.