Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linssoppa med citrongräs och saffran

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mättande, billig, nyttig och vegetarisk.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg linserna i blöt över natten så reduceras koktiden. Det går även bra att använda sig av röda linser, men jag gillar linser med konsistens. Hacka lök och vitlök och stek den genomskinlig i olja. Häll på buljongvatten, linser och krossade tomater. Hacka citrongräset och lägg i soppan med resterande kryddor. Koka upp och tillsätt kokosmjölken. Låt soppan puttra till linserna är mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.