Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lion Bars

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Smarriga chokladrutor med jordnötssmör och rice krispies. Lätt att göra själv när man är godissugen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält jordnötssmör, sirap, strösocker och vaniljsocker på svag värme.
  2. Rosta kokos i en torr kastrull.
  3. Rör försiktigt ner kokos och rice krispies i jordnötssmeten.
  4. Fördela smeten på 2 avlånga brödformar klädda med plastfolie.
  5. Låt stelna i kylskåp, cirka 1 timme.
  6. Smält chokladen i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten). Skär kakan i cirka 2 cm breda stänger och doppa dem till hälften eller helt i smält choklad.
  7. Ställ in i kylen igen och låt stelna.

Kommentarer (1)

  • Ariel 17 augusti 2010

    Det här var syndigt gott! :) Kommer säkert att göras fler gånger hos oss. Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.