Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lisas snabba fiskgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En supersnabb och supergod fiskgratäng med mycket sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Täck botten av en gratängform med körsbärstomaterna. Skär torsken i lagom smala bitar och lägg dem över körsbärstomaterna i gratängformen. Salta & peppra fisken och bred därefter ut creme bonjour över fiskfilén så att det täcker. Strö sist över riven ost.
  2. Gratinera i 200 grader i ca 30 min, eller tills gratängen blivit gyllenbrun.
  3. Servera med potatismos eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.