Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Liselotts päronkaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Fick på ett kalas. Mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

Rör matfett och socker vitt och pösigt. Rör i äggen, ett i taget. Blanda vetemjöl, mannagryn och bakpulver. Tillsätt mjölblandning och mjök. Rör till en jämn smet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar botten. Lägg på klyftor av färska päron. Grädda på nedersta falsen i 175°C, 40-45 min. Kall vaniljsås är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.