Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Istället för vanlig lasagne så brukar jag göra den här varianten med potatis för att slippa undan pastan. Eat clean!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och skär dem i tunna skivor.
  2. Hacka löken och skiva champinjonerna, stek dem mjuka.
  3. Pressa i vitlöksklyftorna.
  4. Lägg i köttfärsen och bryn. Krydda med timjan, svartpeppar, citronpeppar
  5. Tilsätt tomatpurén, häll på vattnet och smula ned buljongtärningen, låt koka ihop.
  6. Varva potatis, köttfärsröra i en smord form, köttfärs i det översta lagret. Häll på mjölk och grädde och toppa med riven ost.
  7. Gratinera i ugnen, 225 grader, cirka 1 timme.
  8. Lägg på folie i början som du tar bort när det är ca 15 minuter kvar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maggan123 30 juli 2016

    En underbart god rätt som jag har lagt flera gånger, mums

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.