Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lite annorlunda nöttoppar.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Mycket goda små nötkakor.

Ingredienser

Instruktioner

Separera äggvitan & gulan, spar på gulorna. Vispa äggvitorna till hårt skum. Finhacka nötterna i matberedare och blanda väl med florsockret + kanel. Vänd ner i äggvitesmeten och rör ihop till en smet. Tillsätt strösockret & de två äggulorna sist av allt. Portionera ut i små kakformar & tryck ner en hel nötkärna i mitten. Grädda i 175 grader ca 25 - 30 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • miaapple 7 maj 2012

    Jättebra recept, jag var rädd att kanelen skulle ta över nätsmaken och snålade med den. De blev smaskens ändå. Vill man baka utan formar går det säkert också bra, de var fasta och fina.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.