Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lite av varje-gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En gryta jag fick ihop av det vi hade hemma. Väldigt gott blev det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skinnet och rensa ur benen ur kycklingen. Dela köttet i små bitar. Hacka paprikan och baconet i småbitar.
  2. Börja med att fräsa på allt bacon i en stekgryta eller stor, djup stekpanna. När baconet nästan är färdigstekt så häll ned paprikan, champinjonerna och en pressad vitlöksklyfta. Låt allt puttra ihop sig i ca 5 minuter.
  3. Rör ned crème fraiche och späd med grädden så det inte är så tjockt. Blanda i så mycket sambal oelek du föredrar, man får smaka sig fram. Smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Vi åt det till spaghetti, men man kan säkert ha den till ris eller annan pasta också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.