Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen indisk sallad

 
Skriv ut

Lätt att göra och leker med smaklökarna då det är salt, sött och surt på samma gång. Det tillbehör det gick mest av under "indisk afton" där jag fick receptet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen och morötterna ("osthyvla" funkar jätte bra). Woka i lite olja tills vitkålen börjat mjukna. Strö över lika delar socker och salt (ca. 1-3 tsk per stekomgång beroende på mängd grönsaker och tycke) och woka några minuter till.
  2. Lägg upp och spritsa ordentligt med pressad citron över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.