Den här salladen är jättegod.
Instruktioner
- Stek kycklingfiléerna i olja ca 6 minuter per sida. Krydda med salt, peppar och gärna stött rosépeppar. Kontrollera att kycklingen är genomstekt, dvs att köttsaften är klar utan rosa inslag.
- Skala, kärna och gröp ur avokadorna. Skölj och skär tomaterna i stora tärningar. Skala och finhacka löken.
- Skölj och strimla salladen och lägg på ett serveringsfat. Mixa avokadon med 1 av tomaterna och lite av löken med mixerstav eller i en liten matberedare. Smaka av med salt, kajennpeppar och gärna pressad saft av citron eller lime.
- Ta upp kycklingen och skär den i skivor. Fräs tomater och lök i stekpannan efter kycklingen. Häll på balsamvinäger och krydda med salt och socker.
- Fördela kyckling och tomat- och lökfräs på salladsbädden. Klicka över gucamolen.
- Servera salladen med bröd.
Publicerat den
2 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta blev supergott och jag kommer defenitivt att göra om det! Nästa gång köper vi hem naccos som tillbehör :)