- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
En supersnabb pastarätt med fräsch citrusdressing och krispiga sockerärter.
Instruktioner
- Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
Strimla sockerärter. Riv skalet av citronen. Blanda dijonsenap och flytande honung. Tillsätt olivolja i en fin stråle under vispning. Blanda i färskpressad juice av apelsin och citron. Smaka av med 2 krm salt och 1 krm svartpeppar.
Blanda dressingen och sockerärter med pastan. Toppa med varmrökt lax delad i bitar, strimlade salladslökar och citronskal. Mal över lite svartpeppar.
- FÖR ALLA?
Fri från laktos och mjölkprotein. Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta. Gör äggfri: använd pasta fri från ägg.
Publicerat den
27 december 2009
Liknande recept
Skriv kommentar