Denna underbara och snabba sallad har jag serverat nu ett par gånger i sommar, och det slår aldrig fel, det blir alltid helt slut på den.
Instruktioner
- Skala potatisen, skär den i grova bitar och koka dem mjuka. Häll av vattnet och håll potatisen varm.
Hårdkoka äggen, spola dem kalla. Skala och skär dem i klyftor.
- Koka haricots verts enligt anvisning på förpackningen och låt dem rinna av. Skölj kidneybönorna och låt dem rinna av.
Skala och skiva löken.
- Blanda senap, 1 tsk salt, 1 krm svartpeppar, socker och vinäger i en bunke. Vispa i oljan, lite i taget.
Blanda ner lök, haricots verts och kidneybönorna i dressingen och låt marinera i 5 minuter.
- Fördela potatisen på tallrikar. Toppa med de marinerade bönorna och tonfisken. Garnera med äggklyftor och oliver.
Mal svartpeppar över.
Publicerat den
3 juli 2011
Liknande recept
Skriv kommentar