Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen potatissallad med bacon och chevré

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Så himla god och lyxig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta potatisen och koka den. Dela den gärna i den storleken du vill ha de i, innan kokning.
  2. Knaperstek baconet i strimlor.
  3. Blanda samman dressingen medan potatisen kokar. När potatisen har kokat färdigt så blandat du försiktigt ihop den med bacon och osten. Låt står tills potatisen är ljummen. Blanda sedan försiktigt ner salladen och dressingen.
  4. Garnera med cocktailtomater och färsk basilika.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • diana_loov 15 november 2008

    jätte god passar nog till det mesta god även kall

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.