Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löjrom och bacon mousse med paprika olja

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kanon gott och alltid lika uppskattat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa creme fraiche med elvisp tills den blir tjock. Vänd i löjrom, finhackad gräslök, baconet och smaka av med salt och peppar.
  2. Koka paprikan i oljan tills den mjuknar. Mixa slät och smaka av med lite salt. Fint garnityr att ringla över salladen.
  3. Servera med en god sallad och en bit toast eller liknande.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.