Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lök- och laxpaj med fetaost

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Enkel lök- och laxpaj med fetaost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till paj degen och tryck ut i en smörad form. Låt stå kallt 20-30 min.
  2. Sätt ugnen på 200 C. Förgrädda pajskalet 10-15 min.
  3. Skär upp den kallrökta laxen i bitar, hacka gullöken och purjolöken och smula ner fetaosten i pajskalet tillsammans med laxen, gullöken och purjolöken.
  4. Blanda Philadelphiaosten och grädden i en kastrull och värm tills Philadelphiaosten smält. Krydda med salt och peppar. Häll sedan över blandningen i pajskalet. Fördela sedan riven ost över pajen.
  5. In i ugnen ca 25-30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.