Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löksoppa med osttoast

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken. Halvera och skär i skivor. Fräs löken i olja. Krydda med salt, peppar och timjan. Smula över hönsbuljongtärningen och häll på öl och vatten. Lägg i lagerblad. Koka ca 10 minuter.
  2. Ta ut en stor rundel med t ex ett glas ur vita brödskivor. Strö på rikligt med riven ost. Ställ in på plåt och gratinera 225°C, 3-4 minuter.
  3. Fyll soppa i skålar. Lägg ner en brödrundel och strö hackad persilja över.
  4. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.