Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff med soltorkad tomat, dijon och ädelost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smaskigt, enkelt och passar både till vardag och fest!!

Ingredienser

Instruktioner

1) Bred ut ett tunt lager dijonsenap på varje lövbiff, lägg på en tomat och en skiva ädelost. Rulla samman och fäst med tandpetare. Gör likadant med alla 2) Koka upp kalvfond och vaten, häll i vispgrädden utblandad med mjölet. Koka samman. 3) Bryn biffarna snabbt i stekjärn på hög värme, häll sedan över såsen och låt sjuda på medelvärme tills biffarna är klara. (ett par min) 4) Smaka av med dijon, ädelost, tomatpuré och peppar 5) Servera med potatis och sallad!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.